Thoreau on saanut hienon vastaanoton

30.6.2015

Thoreau on saanut hienon vastaanoton

Vuosi 2015 on lähtenyt mukavasti käyntiin ja yhä useampi HoReCa-sektorin toimija on ottanut Thoreau-vesijärjestelmän käyttöön. On ollut mukava huomata että yhä suurempi osa ravintoloista ja heidän asiakkaistaan ymmärtävät että Suomessa ei tarvitse kuljettaa vettä pulloissa edestakaisin, kun meillä on yksi maailman laadukkaimista pohjavesistä käytössämme.

Olemme saaneet myös hyvää palautetta asiakkailtamme, joten annetaan käyttäjien itsensä kertoa, mitä mieltä he ovat Thoreausta:

”Lounaalla pystymme myymään porevettä edulliseen hintaan ja ilta- ja lautastarjoilussa vesi on sisällytetty menuihin pienellä hinnankorotuksella ja asiakas voi valita vetensä poreella tai ilman.”
Henrik Ulfstedt, Ravintoloitsija, Hus Lindman, Turku

”Thoreau on vähentänyt henkilöstökulujamme, kun vesitarjoilu on järjestetty itsepalveluna ja asiakkaamme kiittelevät kylmänraikkaasta vedestä. Olemme myös säästäneet ympäristöä vähentyneiden kuljetusten ansiosta sekä lisänneet kustannustehokkuutta, emme voi muuta kuin olla tyytyväisiä!”
Hanko Sushi

“Asiakkailta on tullut vain hyvää palautetta vedestä, eikä kukaan ole valittanut että vesi maksaa.”
Bistro Le Pot, Tampere

Kannattaa myös lukaista läpi Hanko Sushi:n Rolfin haastattelu Hotelier International Finland-lehdestä

Kesän jälkeen tulee ulos myös toimistoille räätälöity paketti jolla voit huolehtia henkilökunnan ja vieraiden nesteytyksestä tyylikkäästi ja ekologisesti, joten ole kuulolla. Myyjämme ovat tavoitettavissa koko kesän, tauotta. No excuses! Eli laita viestiä tulemaan ja mennään lounaalle.

 

Ugh! #thoreauthursday