Dallmayr

Dallmayr on saksalainen kahvi- ja teetalo, jonka juuret juontavat jo 1700-luvulle. Vuonna 1870 yritys sai nykyisen nimensä omistajansa Alois Dallmayrin mukaan, jonka jälkeen yritys on paahtanut kahvia perheyrityksenä tähän päivään saakka.

Dallmayr keskittyy kahvissaan erityisesti sen laatuun ja papujen alkuperään ja on nykyään yksi suurimmista paahtimoista, joka käyttää kahveissaan Etiopian arabicapapuja. Dallmayr paahtaa vuosittain 45 000-53 000 tonnia kahvia ja on Saksassa kolmen suosituimman kahvibrändin joukossa, 10-12% markkinaosuudellaan.

Dallmayrin pääarvot ovat laatu, nautinto, autenttisuus sekä perinne. Kaikki kahvit paahdetaan vain parhaista pavuista ja teet kerätään vain parhaimmilta alueilta. Dallmayr uskoo, että jokaisen kahvikupin tulee tuoda nautintoa. Taatakseen tasaisen laadun, kahviekspertit maistavat  jopa 400 kahvikuppia päivittäin. Kahvin alkuperä ja autenttisuus on myös hyvin lähellä Dallmayrin sydäntä ja he pitävät tiiviisti yhteyttä kaikkiin kahvitiloihin, joista ostavat papuja. Mm. Kafferarität-sarjan kahveista löytyvän koodin avulla, voit selvittää tarkalleen, miltä tilalta kahvipavut ovat ostettu.

Tutustu Dallmayr-valikoimaamme alta ja ihastu!

Seuraa Dallmayr_suomi instagramissa ja inspiroidu!

Liitteet