OXISKIN® PLUS VIRUS STOP 500 ml pumppupullo

W1002 Varastossa

Myyntierän koko: 15

Pitkävaikutteinen ja tehokas desinfiointiaine viruksia vastaan

OXISKIN® PLUS VIRUS STOP tuhoaa koronaviruksen ja muut vaipalliset virukset, kuten influenssa A ja B, Ebolan, RSV:n, ja myös vaipattomat virukset, kuten noro- ja enterovirukset sekä bakteerit ja sienet. Vetyperoksidipohjainen, tutkitulla teknologialla pullotettavaan muotoon paketoitu OXISKIN® PLUS VIRUS STOP antaa tutkitusti +120 minuutin suojan.*

✔ Tutkitusti +120 minuutin tehosuoja
✔ Tuhoaa virukset, bakteerit ja sienet
✔ Ammatti- ja kotikäyttöön
✔ Ei kuivata ihoa
✔ Koko perheelle, sopii myös lapsille

OXISKIN® PLUS VIRUS STOP:in ainutlaatuinen etu muihin tuotteisiin on, että se  antaa pitkäaikaista suojaa käsille, sillä se muodostaa käsiin suojaavan kalvo, joka tuhoaa kosketuksessa virukset ja bakteerit 120 min käytön jälkeen. Tavallinen käsidesi ei suojaa kuin 30 sekuntia ja heti seuraavasta kosketuksesta likaiseen pintaan kädet eivät enään ole puhtaat. Tästä johtuen tuote on erityisen hyvä julkisilla paikoilla, julkisessa liikenteessä sekä kaupoissa ja ravintoloissa käytettäväksi, sillä se vähentää kosketustartunnan riskiä huomattavasti.

Lue tästä lisää kuinka Virus Stop tukee asikaspalvelutyötä->Mixtec blogi

Tuotetieto

OXISKIN® PLUS VIRUS STOP on vetyperoksidipohjainen, tutkitulla teknologialla pullotettavaan muotoon paketoitu pitkävaikutteinen käsien desinfiointiaine. Tuote tuhoaa koronaviruksen ja muut vaipalliset virukset, kuten influenssa A ja B, Ebolan, RSV:n, ja myös vaipattomat virukset, kuten noro- ja enterovirukset, sekä bakteerit ja sienet. OXISKIN® PLUS VIRUS STOP antaa tutkitusti +120 minuutin suojan. OXISKIN® PLUS VIRUS STOP- desinfiointiaineen ainutlaatuisuus perustuu vetyperoksidin hitaaseen ja pitkäaikaiseen vapautumiseen vaikutusalueelle, joka on nyt ensimmäistä kertaa onnistuttu ratkaisemaan.

Ihoystävällinen OXISKIN® PLUS VIRUS STOP antaa pitkäkestoisen ja tehokkaan suojan viruksia, bakteereja ja sieniä vastaan ihoa kuivattamatta ja ärsyttämättä. Koska OXISKIN® PLUS VIRUS STOP -desinfiointiaineen vaikutus perustuu mikrobien rakenteiden rikkomiseen, ei jatkuvassakaan käytössä muodostu mikrobien resistenssiä tuotteelle. OXISKIN® PLUS VIRUS STOP on hajuton, mauton ja väritön, se ei pala eikä leimahda. Tuote toimii myös haavojen desinfiointiin. OXISKIN® PLUS VIRUS STOP sopii ammatti- ja kotikäyttöön, myös lapsille ja herkkäihoisille.

Tuotteen käyttö

Näin käytät OXISKIN® PLUS VIRUS STOP -desinfiointiainetta kattavan suojan takaamiseksi:

  1. Pese kädet huolellisesti saippualla ja lämpimällä vedellä. Kuivaa kädet pesun jälkeen. Linkki THL:n ohjeeseen: thl.fi

  2. Annostele runsaasti OXISKIN® PLUS VIRUS STOP -desinfiointiainetta kämmenelle, hiero molempiin käsiin ja sormien väleihin 30 sekunnin ajan. Anna kuivua.

  3. OXISKIN® PLUS VIRUS STOP vaatii hetken vakautuakseen. Tuotteen vaikutus aktivoituu 60 sekunnin kuluttua annostelusta.

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.